Turbo boost #2 – update

Možno ste si poniektorý všimli, že som sem v poslednej dobe pridával jeden článok každý deň. Cieľom bol pridať sem každý deň aspoň jeden článok po dobu jedného mesiaca. O niečo také som sa pokúsil už pred rokom, avšak neúspešne.

Tento rok som si dal rovnakú métu, čiže aspoň 28 článkov každý deň za sebou. A musím povedať, že sa mi to aj podarilo. Každý jeden deň tu pribudol nejaký článok. Či už technický, alebo to bola nejaká referencia, alebo niečo úplne iné.

Vydávať každý deň jeden článok nie je až také ľahké ako by sa mohlo zdať. Jednak každý článok zaberie nejaký čas a nie vždy má na to človek chuť a hlavne nie vždy má človek prístup k počítaču (a to je super ;). Tento rok sa mi podaril vydať každý deň jeden článok kvôli tomu, že som mal pripravených dosť námetov na články a takisto aj nejaké skoro hotové články. Zvyšok prišiel nejak sám.

Takisto som niektoré dni napísal článkov viac a nastavil som im dátumy vydania na pár dní dopredu, čiže som sa o nič nemusel starať… a aj vďaka tomu sa to dalo zvládnuť.

Čo sa týka návštevnosti, tak tá po tom mesiaci mierne stúpla. Aj z vyhľadávačov, ale aj z iných stránok. Nie je to nič moc, ale na takýto malý blog a moju osobnú prezentáciu to celkom stačí ;). Teraz si dám asi cvhíľu pokoj a potom sa budem snažiť vydávať minimálne jeden článok za týždeň, ideálne dva… no uvidíme.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *