HTML škola – časť posledná

Je mi to ľúto, ale musím ukončiť ďalšiu vec, čo sa ani nestihla rozbehnúť. A tou je HTML škola.

HTML škola vznikla preto, lebo som chcel môjho brata naučiť HTML a poprípade mu posunúť nejaké zákazky. A keď som sa už rozhodol pripravovať preňho lekcie, tak by bola škoda nezverejniť ich tu.

Avšak sa ukázalo, že ten koncept čo som vymyslel proste nefunguje. Chcel som robiť každý týždeň novú lekciu. Ale brat to nestíha a ešte nemá „pracovné návyky“ aké by mal mať. To znamená, že sa mu treba viac venovať. Ale keďže býva v inom meste, tak to veľmi nefungovalo. Hodina týždenne by isto stačila, ale nemali sme ani tú.

Rozmýšlal som čo stým, ale keď som sa minule dočítal o niečom ako „fail it soon“ tak som sa rozhodol, že kašlem na to. Nebudem to zbytočne siliť, keď to nefunguje tak ako by som chcel. Skúsil som to, nefunguje to ideme ďalej. Môžem sa venovať iným veciam.

Čiže ďalší FAIL, ale to nevadí. Lepšie je zlyhať ako nerobiť nič.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Jedna odpoveď na na “HTML škola – časť posledná”

  1. Emilia Avatar

    Ahoj, je to skoda, ze nepokracujes v pisani HTML skoly. Dlho som hladala ako sa naucit HTML vsade na zahranicnych strankach ale nikde som to nenasla tak super napisane a zobrazene ako u teba. Skoda, ze som to nasla len tento piatok. Mal by si v tom pokracovat!
    Dakujem aj za tie 4 clanky.

    Emilia

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *