Bye bye 2013

Máme tu posledný deň roka 2013, tak by sa aj patrilo spraviť rekapituláciu.

Avšak pravdupovediac som sa na to nijako nepripravoval a ani som nemal na rok 2013, žiadne špeciálne cieľe.

Každopádne FUCK 2013 and WELCOME 2014 ;).

Ale k veci. Tento rok som znovu dal výpoveď. Proste ma to znovu prestalo baviť v korporácii a ani ma nebavila konkrétna robota čo som začal robiť tento rok. Okrem toho som sa dostal k programovaniu a nakoniec som si našiel aj full time job ako programátor. Tak som skončil v HP!

Musím povedať, že to je super pocit. A okrem toho, že som dal výpoveď som, tak teraz už viem, že ak nebudem niekde spokojný tak nebudem stresovať, že čo sa stane ak odídem… proste jednoducho odídem. Tam vonku je milión príležitostí, tak nemá zmysel márniť život v robote čo človeka nebaví.

Okrem toho som sa tento rok začal viac (oveľa viac) učiť. A hlavne lepšie a viac systematicky. Učím sa ako byť lepším programátorom, stále sa zlepšujem v angličtine (už čítam skoro len anglické knihy), učím sa ako byť lepším človekom (toto je najťažšie ;).

Čiže aj napriek tomu, že 2013 bol nahovno, tak sa to skončilo viac ako dobre (opakujem, zmenil som JOB! ;) a na 2014 mám oveľa viac plánov ako som mal v 2013, keď som si nejak nevedel dať dokopy, že čo vlastne chcem…

Díky za pozornosť a predčasné p.f. 2014 všetkým!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *