Web stránka: Kvety VICTOR – dovoz a predaj kvetov

ref-kvetyvictor

Ďalšia stránka, ktorú som sa rozhodol pridať do referencí je web firmy Kvety Victor, ktorá sa zaoberá dovozom a predajom kvetov.

V tomto prípade chcel zákazník vytvoriť web stránku pre jeho firmu, keďže s predošlým dodávateľom nebol spokojný. Zákazník nemal žiadne špeciálne technické požiadavky a chceli len vytvoriť web podľa podkladov ich grafika a vložiť doňho nimi dodaný obsah.

Znovu som sa rozhodol pre CMS systém WordPress, ktorý bol na toto ako stvorený. Okrem WordPressu som ešte použil knižnicu jQuery pre naprogramovanie animácie v hlavičke. Obrázky v hlavičke si zákazník môže meniť sám priamo v administračnom rozhraní CMS WordPress. Stačí nahrať obrázky ku vybranej stránke a všetky jej podstránky ich budú zobrazovať tiež, pokiaľ im neboli nahrané vlastné obrázky.

Súčasťou stránky je katalóg, pre ktorý bola vytvorená špeciálna šablóna a v ktorom môže užívateľ klinúť na obrázky v hlavičke, pokiaľ ich chce vidieť vo väčšom rozlíšení.

Ďalšou časťou zákazky je aj stránka pre online objednávku a donášku kytíc, na ktorej momentálne pracujem a ktorú sem pridám neskôr.


Posted

in

by

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *