Sitelinks pre dh-zone.sk!

Len nedávno som písal o mojom webe dh-zone.sk a hneď deň nato som zistil, že google mi preň generuje a aj zobrazuje sitelinks!

Ak neviete čo sú sitelinks, tak si o nich prečítajte niečo viac na SEOchat blogu. Jedná sa o odkazy, ktoré vidíte zvýrazné červenou farbou na hornom obrázku.

Sú to odkazy na podstránky daného webu, ktorý google považuje za autoritu pre dané kľúčové slovo. V mojom prípade je tým kľúčovým slovom dh-zone.sk, alebo dh-zone, dh zone a možno aj nejaké iné.

Samozrejme by som bol rád, keby som bol autoritou pre iné kľúčové slová, ako napríklad zjazd na horských bicykloch, ale pre začiatok poteší aj toto ;). Hlavne keď niečo vyše 30% návštev z google je na kľúčové slovo dh zone. Čo je kus taký paradox. Podľa mňa to nieje tým, že ľudia by hľadali weby s frázou dh zone, ale chcú isť priamo na môj web a používajú k tomu google. Niektorý ľudia dokonca zadávajú priamo adresu webu do vyhľadávačov. Príde mi to, že vôbec nepoužívajú navigation/address bar, čo aj bude pravdou ;).

Každopádne vráťme sa k sitelinks. S tým čo google vybral niesom až tak spokojný a tak sa stým pokúsim niečo urobiť aj keď som si nie istý či s nejakou on page optimalizáciou niečo dokážem. Pravdupovediac momentálne ma nič nenapadá ;). Tybi poraď ;).

Ak sa v budúcnosti niečo zmení (samozrejme dúfam, že k lepšiemu ;) tak Vás o tom budem informovať.

p.s. ten web nemá ani rok ;), ale niekedy dávnejšie na tej doméne niečo bežalo…


Posted

in

by

Comments

2 odpovede na na “Sitelinks pre dh-zone.sk!”

  1. Tom@S Avatar

    poradim ti ja, vojdi do webmaster tools a tam si vyskrtni tie ktore sa ti nepacia, treba vsak upozornit ze sa moze stat ze o ne prides ako ja pre phpbb3.sk :D ale zeby ma to nejak trapilo

  2. head Avatar

    Hej o dva som uz prisiel a nic som nevyskrtaval ;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *