Cyklovozíkový pokus – predčasný koniec

Minule som písal, že idem robiť pokus s požičovňou cyklo vozíkov. Dnes som ho nadobro ukončil a ľudom, ktorý prejavili predbežný záujem som napísal, že požičiavanie sa nekoná.

Hlavné dôvody, prečo som to zabalil sú dva.

  1. Nenašiel som nijaký spôsob, ako to robiť úplne legálne, ale bez registračnej pokladnice. S faktúrami problém nemám, ale kupovať si registračnú pokladnicu, len kvôli tomuto pokusu sa mi fakt nechcelo. Chcel som to robiť maximálne jednoducho, ale neprišiel som na to ako.
  2. Nebola by to žiadna zlatá baňa. Ak by bola, tak by bod číslo jedna nebol vôbec žiadny problém. Ale neoplatí sa mi to kvôli pár stovkám mesačne (optimistický predpoklad) v letnom období. Namiesto toho môžem venovať čas a energiu niečomu inému.

Samo o sebe sa mi to ako pokus páčilo a váhal som či to mám stopnúť. Ale už som sa pár krát oklamal, len kvôli tomu, že som niečo dopredu nestopol… Páčilo sa mi spraviť si jednoduchý web a nahodiť inzeráty. Ešte viac sa mi páčilo, keď sa ozvalo zopár ľudí (málo, dokopy asi 9) a napísali, že sa im páči nápad a držia palce a že majú záujem. Ale pomer náklady (aj časové)/zisk sa mi už nepáčil.

Čiže to balím a verím, že vďaka tomu sa mi konečne podarí spraviť niečo lepšie.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *