Tvorba wordpress témy na zákazku

Akurát dnes mi prišli moje peniaze z mojej prvej zákazky na tvorbu WordPress témy. Nejak som moc niečo takéto nevyhľadával, ale keď už bola možnosť niečo vytvoriť, získať zas nejaké nové skúsenosti a aj si zarobiť tak prečo nie.

Všetko sa to začalo tak, že tybi zo SEOchat.sk zháňal niekoho na nakódovanie WordPress témy, ja som mal trochu voľného času, tak som sa mu ozval, ponúkol som prvú cenu (prvá zákazka, tak prečo nie ;) a ruka bola v rukáve ;).

Vytváral som CSS + XHTML z jpeg dizajnu a celé som to po tom hodil do WP šablóny. Konkrétne sa jedná o stránku http://www.slovak-republic.org/.

Ako vidíte, nejedná sa o klasický blog, ale skôr web s rôznymi stránkami o Slovensku. To len potvrdzuje to, čo som tvrdil v mojom druhom článku na tomto blogu o tom, že WordPress je výborný CMS a hodí sa tak ako na blog, tak aj na jednoduché weby a to ako bude výsledný web vyzerať je len vecou šablóny.

Čo sa mnou vytvorenej šablóny týka, tak som nepoužil nič špeciálne, len som zohladnil tybiho požiadavky a k téme som ešte dorobil takzvanú Breadcrumbs navigáciu.

Čiže ak by ste aj vy potrebovali vytvoriť šablóny pre vašu vlastnú WordPress tému tak ma kľudne kontaktujte a verím, že sa dohodneme.


Posted

in

by

Comments

2 odpovede na na “Tvorba wordpress témy na zákazku”

  1. tybi Avatar

    Ešte raz vďaka za rýchlu a čistú prácu. Ktokoľvek to tu číta, môžem len potvrdiť, že sa s Headom vynikajúco spolupracuje. Vďaka!

    PS: Vyskloňoval si URL odkazu na SEOchat – http://www.seochatu.sk :)

  2. head Avatar

    Vidíš, raz si človek po sebe neskontroluje odkazy a hneď je problém ;). Ale už som to fixol, dík za report chyby ;)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *