Web stránka: dh-zone.sk

URL: http://www.dh-zone.sk/
Popis: Informačný portál zameraný na zjazd na horských bicykloch a obsah budovaný užívateľmi.
Dátum realizácie: Apríl 2010 a priebežne stále
Použité technológie: WordPress, PHP, jQuery, CSS, HTML

Dnes si pridávam do referencií aj jeden z mojich webov. Už som o ňom dávnejšie písal. Jedná sa o web postavený WordPresse s veľkým počtom vlastných rozšírení. Zhruba do apríla 2010 bežal web na vlastnom systéme vybudovanom pomocou PHP frameworku Qcodo.

Avšak WordPress sa časom vyvinul na veľmi schopný CMS systém a tak som sa rozhodol dh-zone.sk premigrovať na WordPress. Na webe je dorobená nasledovná funkcionalita:

Ako vidíte tak WordPress nám už pekne vyrástol a dá sa na ňom postaviť takmer hocičo a už dávno to nie je len systém pre blogy… ako si mnohí stále myslia.


Posted

in

by

Comments

4 odpovede na na “Web stránka: dh-zone.sk”

  1. Rado Avatar
    Rado

    Mohol by si v skratke napisat, na akom principe funguju tie formulare pre odosielanie inzeratov, fotiek..? Diki.

  2. head Avatar

    Mohol ;). Na pracu s formularmi mam napisanu vlastnu kniznicu, inspirovanu frameworkom Qcodo. Jedna sa o plne objektovu pracu s formular, zachovavaju sa tam stavy formulara, je zabezpecena validacia… Ale to nie je az take podstadne.

    Konkretne na dh-zone.sk to mam riesene tak, ze stranka na pridanie fotky ma vlastnu sablonu, v ktorej sa inicializuje, spracovava a zobrazuje formular. A ked po odoslani prebehne validacia v poriadku, tak vytvori novu fotku…

  3. Rado Avatar
    Rado

    Neexistuje nieco obdobne v podobe nejakeho modulu, alebo nejakeho frameworku od niektorych z wp theme developerov?

  4. head Avatar

    Nieco podobne existuje, ale isto sa to neda tak prisposobit ako by som ja chcel… Napriklad skus TDO mini forms. Mozno je toho viac, ale ja mam radsej riesenie pre mna na mieru.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *