Ako predávať?

To je dobrá otázka, hlavne ak ste obchodník. Predstavím Vám jednu stránku určenú predajcom, ktorú čítam aj ja, napriek tomu, že predajca nie som.

Stránka má celkom výstižný názov akopredavat.sk a dôvod prečo som sa rozhodol o nej napísať článok je ten, že sa mi páči ako (nielen) vďaka nej jej majiteľ predáva svoje služby.

Stránku som objavil tak, že som videl na trend.sk nejaký blog od Martina Mišíka (majiteľ ako predavat.sk). Na konci jeho článku, som si všimol odkaz na jeho web akopredavat.sk. Preklikol som sa, trochu som sa začítal, všimol som si výrazný odkaz na ebook zdarma a odvtedy ma Martin mal.

Pretože na to, aby ste získali ebook zdarma, musíte vyplniť svoje meno a email. Následne Vám príde jednoduchý ebook. Avšak čo má z toho autor? Váš email. A vidno, že Martin to vie aj využiť.

Väčšina firiem by Váš email využila asi tak, že by Vás zaspamovala svojimi trápnymi ponukami. Avšak Martin vie ako na to. Posiela v ňom tipy a triky poprípade upútavky na svoje články. A zároveň propaguje aj svoje školenia pre predajcov.

Dôvod, prečo sa mi to páči je ten, že to nie sú len suché ponuky školení, ale asi z každého emailu sa človek aj niečo dozvie o predaji. Samozrejme len toľko, aby ste si buď pozreli web, alebo zvážili ponuku školení. A hlavne sa mi páči ako to autor robí.

Môj email má už asi 2-3 mesiace a ani raz mi nenapadlo odhlásiť sa od odberu jeho noviniek. Novinky posiela pravidelne a tým sa nemôže stať, že by som na jeho web zabudol. Proste vkuse udržuje kontakt s potenciálnymi zákazníkmi.

A ako som písal, síce nie som predajca, ale tak sa mi ten jeho štýl páči, že som o tom napísal článok. Ak ste predajca a chcete sa zlepšiť, tak určite si pozrite akopredavat.sk a možno Vám pomôže.


Posted

in

by

Comments

Jedna odpoveď na na “Ako predávať?”

  1. Martin Mišík Avatar

    Ďakujem za Váš pozitívny článok. Áno, môj blog Akopredavat.sk je môj marketingový hlavný nástroj. Je to oveľa účinnejšie ako robiť studené telefonáty, alebo robiť tradičnú reklamu za peniaze. Apropo, aj keď nie ste predajca, stále niečo predávame-myšlienky, nápady… Tak snáď niečo z tých info využijete… Držím palce! Martin Mišík

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *