Dal som výpoveď

Dlho som rozmýšľal, dlho, ale nakoniec som sa rozhodol a dal som si oneskorený darček k narodeninám – výpoveď.

V júni to bude päť rokov čo som v tej istej robote. Nastúpil som tam hneď po skončení výšky a musím povedať, že už mám toho akurát dosť a tak som sa konečne odhodlal dať výpoveď.

Ak sa na to pozriem len z hľadiska peňazí, tak to nieje veľmi rozumný ťah, lebo také prachy tak skoro zarábať nebudem, ale tie peniaze boli na tej robote asi jediná dobrá vec. Robota samo o sebe to je dobrá, len mňa to už fakt nebavilo a nevedel som si tam seba predstaviť dajme tomu o pol roka. Proste nie. Naučil som sa tam dosť, získal skúsenosti ale stačilo a je časť posunúť sa ďalej. Aj keď otázka je, že kam ;).

Pravdupovediac sa mi nechce pracovať. Nie že by som bol lenivý, ale nechce sa mi pracovať ako normálny zamestnanec a tak skúsim zarábať na živnosť. Najradšej nejaké programovanie v PHP, poprípade nejaký part time, nech si spravím aj voľné leto a môžem sa „flákať“ na bicykli. A hlavne budem mať viac času a skúsim robiť to čo ma baví a budem dúfať, že na tom aj zarobím.

No som zvedavý ako bude, ale každopádne sa už neviem dočkať konca výpovednej lehoty (koniec Júna) a teším sa na to, čo bude nasledovať. Život je zmena a ja som zvedavý čo prinesie ;).


Posted

in

by

Comments

10 odpovedí na na “Dal som výpoveď”

  1. depi Avatar

    Gratulujem k tomuto kroku, citaj vo svete freelancingu :) Zaciatky budu tazke, ale ked sa rozbehnes tak to bude v pohode, az ti to casom zacne liez na nervy, nech sa dari ;-)

  2. dusoft Avatar

    Posli mi mail, mam tu mozno nieco zaujimave pre teba.

  3. head Avatar

    Depi: vďaka ;)

    dusoft: aj tebe vďaka, ozvem sa po predĺženom víkende.

  4. bla Avatar
    bla

    Zltasku,

    good luck!

  5. indian Avatar
    indian

    keby si zhanal nieco v KE, daj vediet ;)

  6. dusho Avatar

    zdar. No vela stastia so zivnostou teda. Ja som to skusil hned po skole, kedze som na zivnost robil uz v 3.rocniku na vyske. Po skole som so zivnostou vydrzal rok, potom som si musel zohnat normalny job, inak by mi preskocilo. Vsetko som implementoval sam a ako sa mne pacilo a po pol roku to bol taky bordel, ze sa mi proste do toho kodu uz pozerat nechcelo. Niekedy fakt zavazi ked mas vstup od inych ludi.. aj ked su to hluposti niekedy. Pravdou vsak je, ze som nebol ani dost dravy a drzy aby som vyzil ako zivnostnik. Ak ma to chyti v buducnosti, tak beriem len moznost vytvorit malu firmu s partnerom/kolegom/kamaratom.
    Kazdopadne, drzim palce.

  7. head Avatar

    Heh dusho dik! Ja viem ze bude treba vela seba discipliny, ale zo zaciatku si len chcem zarobit na seba a popri tom sa flakat na bicykli ;) Kazdopadne zatial mma dost otvorenych moznosti co robit, takze uvidi sa v buducnosti.

  8. […] nejakých weboch, pri čom som sa naučil niečo nové, tak snáď bude o čom písať, ale hlavne už som nezamestnaný, tak musím prekonať svoju lenivosť a už sa nemôžem vyhovárať na nedostatok […]

  9. […] všetko je otázkou priorít, ale MrShop už pre mňa prioritou nie je. Momentálne už od decembra znovu pracujem, dokonca v tej istej firme ako predtým a aj na tej istej pozícii. Avšak teraz to už beriem […]

  10. […] akú má človek len pri podnikaní. A takisto viem, že to nebude také bezhlavé ako v roku 2009, keď som nevedel čo so sebou. Neviem síce presne čo by to malo byť, ale to ma nezastaví. Povedal som si, že každý deň […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *