Turbo boost pre blog

Dlhú dobu som sem nepridal žiadny príspevok a je na čase to zmeniť. Jednak som doteraz nemal toľko času, nápadov a aj lenivosť urobila svoje ;). Ale teraz som už čas je. Spravil som a robím na nejakých weboch, pri čom som sa naučil niečo nové, tak snáď bude o čom písať, ale hlavne už som nezamestnaný, tak musím prekonať svoju lenivosť a už sa nemôžem vyhovárať na nedostatok času.

Nejaké zákazky čo mám som získal viac-menej aj vďaka tomuto blogu, tak by som ho chcel trochu oživiť, pridať obsah a aj zvýšiť návštevnosť, vďaka čomu by som neskôr mohol získať ďalšie zákazky.

Kvalitnejší obsah

V prvom rade chcem pridať obsah a tak si sám sebe dávam ťažkú úlohu a to pridávať sem každý ďen aspoň jeden článok, alebo novinku po dobu jedného mesiaca. Budem to rátať od dnes, spolu s týmto článkom. Je to dosť ťažká úloha, keďže najradšej by som sa len flákal (bicykloval…) a nerobil nič, ale z toho človek nevyžije ;).

Zatiaľ mám pripravené len dva články, čiže ďalších 28 musím ešte napísať. Neviem presne o čom všetky budú, ale dosť z nich bude o jQuery, WordPresse a PHP, poprípade aj iné veci súvisiace s webom.

Zmena štruktúry webu

Neskôr, by som chcel trochu zmeniť štruktúru webu, pridať sem aj nejaké podstránky. Napríklad krátke info o mne, info o službách čo budem ponúkať a tak ďalej. Toto ešte nemám presne vymyslené, uvidím neskôr podľa mojich skúseností s mojím podnikaním.

A na záver, ak tento môj mini web rozbehnem, tak sa možno dám aj na redizajn, ale to je hudba budúcnosti, keďže teraz sa chcem sústrediť najme na kvalitný obsah.

Čo z toho ?

Ako som už vyššie písal, chcel by som väčšiu návštevnosť, potom by som chcel stránku použiť aj na prezentáciu mojich služieb pre potencionálnych zákazníkov a ak by som tom rozbehol tak sem časom možno aj pridať reklamu, nech tento web aj niečo zarobí. Ale to je hudba budúcnosti ;).

Takže zajtra vyjde druhý článok a dúfajme, že ho potom bude nasledovať ďalších 29 článkov s odstupom jeden deň. Držte palce ;).


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 odpovede na na “Turbo boost pre blog”

  1. […] nie pred dvoma týždňami som uverejnil článok o tom, že chcem zvýšiť návštevnosť blogu tým, že jeden mesiac budem každý deň […]

  2. […] môjho posledného pokusu o turbo boost uplynul takmer rok. Pointa bola v tom, že počas jedného mesiaca budem každý deň pridávať […]

  3. […] sem každý deň aspoň jeden článok po dobu jedného mesiaca. O niečo také som sa pokúsil už pred rokom, avšak […]

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *