Rozhodol som sa, že začnem podnikať!

Minulý týždeň vo štvrtok v noci som akosi nevedel spať. Asi aj preto, že večer som pracoval a ešte predtým som si zdriemol. A možno aj preto, že mozog mi stále pracoval naplno, mal som milión nápadov a v kuse som nad niečím rozmýšľal. A okrem iného som sa rozhodol, že začnem podnikať.

Pravdupovediac neviem v čom. Avšak viem, že chcem mať slobodu akú má človek len pri podnikaní. A takisto viem, že to nebude také bezhlavé ako v roku 2009, keď som nevedel čo so sebou. Neviem síce presne čo by to malo byť, ale to ma nezastaví. Povedal som si, že každý deň vymyslím aspoň jeden nápad na moje podnikanie.

To ma nabudilo ešte viac a už som nemohol spať ani náhodou ;). A v tom to prišlo. Dostal som nápad osloviť jedného svojho bývalého klienta, čo som mu robil web stránky. Avšak to už robiť nechcem, resp. nie ako doteraz. Chcem mu navrhnúť spoluprácu a možnosť ako získať viac objednávok z webu, za podiel zo zisku.

Celé som si to X krát prebral (pravdupovediac nedokázal som poriadne myslieť na nič iné) a dnes som sa mu zavolal. A hádajte čo. Bol celý deň nedostupný ;). Čo nebolo až také zlé, pretože ani neviem prečo mal som z toho peknú trému. Ale aspoň už viem, že toto je moja slabina a musím na tom makať.

Tak to idem zajtra skúšať znovu. Keď sa nedovolám jemu, tak mám na muške ďalšieho človeka z firmy. Keď nebude záujem, tak stále sa nevzdám a skúsim ich presvedčiť. A ak sa to fakt nebude dať, tak budem vymýšľať nápady na podnikanie ďalej a verím, že skôr či neskôr sa niečoho chytím.

Jo a aby som nezabudol. Ako som spomínal, nechcem to robiť bez hlavo a ani náhodou nechcem odísť z firmy kde pracujem. Takže teraz idem na to s rozumom a niečo vymyslím popri robote. Ak sa to časom uchytí, tak potom môžem rozmýšľať nad odchodom z práce. Ale pravdupovediac mám celkom lukratívny job, čiže asi to tak skoro nebude ;).

A ešte pár webov na nabudenie:


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 odpovede na na “Rozhodol som sa, že začnem podnikať!”

  1. head Avatar

    A dnes som sa dovolal a predbežne sa mu to páči! Viac info čoskoro!

  2. chudic Avatar

    chod do toho, podnikanie boloto najlepsie, co som v profesijnom zivote urobil

  3. majsterko Avatar
    majsterko

    Mne si nevolal 8-) Tiez mam pre teba jednu ponuku len nejako neodpovedas na maily.

  4. majsterko Avatar
    majsterko

    Ja uz som mohol byt v mojom podnikani ovela dalej (to je nazor okolia). Preco niesom? Chybu vobec nevidim v tom co robim. Mojim jedinnym problemom som ja sam. Nevedel som zistit v com je ta vec zakliata, ale vdaka jednemu pdf dokumentu od cloveka co mal podobnu skusenot som to pochopil. Autorovi (MAREK GREGOR) sa dopredu ospravedlnujem za zverejnenie jeho diela bez suhlasu. Ak ma niekto zaujem tu je mirror link http://www.svec.sk/komunikacia.pdf

    Nepomohlo mi to k zlepseniu mojho podnikania, ale uz sa po nociach nemusim trapit otazkou preco mi moje podnikanie nejde rozsirit.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *